18 Φεβ 2017

Απίστευτο: Εμφανίζουν ως ρουσφετολογικές τις προσλήψεις συγγενών θυμάτων των φονικών πυρκαγιών του 2007

«Μαύρη» προπαγάνδα, που διαστρέφει την αλήθεια, παρουσιάζοντας την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας ως δήθεν «ρουσφέτι»

   Διάφορα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην πρόσληψη συγγενών ατόμων που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σοβαρά στις φονικές πυρκαγιές του 2007, ως δήθεν «φωτογραφικές», δηλαδή ρουσφετολογικές προσλήψεις του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
   Ουδέν ψευδέστερον αυτού.
   Οι προσλήψεις αυτές προβλέφθηκαν με τον ν. 3624/2007, ο οποίος και προέβλεπε προθεσμία 5 ετών για την υποβολή της αίτησης. Μετά το 2009 υποβλήθηκαν 15 αιτήματα διορισμού, τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα.
   Η διαδικασία διορισμού των 13 ατόμων ολοκληρώθηκε με την έκδοση της υπ΄αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.Κ./53/οικ.14469/25-05-2016 απόφασης κατανομής.
   Με το υπ΄αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.1.1/125/οικ.2354/25-01-2017 έγγραφο, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζήτησε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις εν λόγω διατάξεις, κενές οργανικές θέσεις για το διορισμό των τελευταίων δύο ενδιαφερομένων.
   Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης ενήργησε ως όφειλε και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί η στήριξη της πολιτείας, σε ανθρώπου που είχαν πληγεί σκληρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.
   Ας σταματήσει συνεπώς η «μαύρη» προπαγάνδα, που διαστρέφει την αλήθεια, παρουσιάζοντας την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας ως δήθεν «ρουσφέτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.