8 Φεβ 2017

Πήρε 14 χρόνια για να... βάλουν μπροστά τα πλυντήρια στο Αττικόν!

- Παροπλισμένο από το 2003 το σύστημα, 1.300.000 € σε εργολάβους μόνο την τελευταία 5ετία
- Εξοικονόμηση 190.000 € ετησίως

   Η Διοίκηση του ΠΓΝ Αττικόν, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,  όπως αναφέρεται στη δημόσια ανακοίνωση του νοσοκομείου, να ανακοινώσει την ολοκλήρωση των εργασιών για την εκκίνηση -λειτουργία του συγκροτήματος πλυντηρίων του Νοσοκομείου.
   Το συγκρότημα αυτό, το οποίο σημειωτέον δεν έχει λειτουργήσει ποτέ από την αρχική του εγκατάστασή (έτος 2003), αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλύσης και σιδερώματος του ακάθαρτου ιματισμού, με δυνατότητα κάλυψης των αναγκών όχι μόνο του Νοσοκομείου, αλλά και όμορων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
   Το γεγονός ότι, όλα τα προηγούμενα χρόνια, όλος ο εξοπλισμός των πλυντηρίων ήταν παροπλισμένος, είχε σαν αποτέλεσμα το ΠΓΝ Αττικόν, να καταφεύγει σε εργολαβικές υπηρεσίες για τη κάλυψη των αναγκών του, με συνολικό κόστος, ενδεικτικά, κατά τη τελευταία πενταετία περίπου 1.300.000 €.
   Με την έναρξη λειτουργίας του συγκροτήματος αυτού, σημειώνεται ότι αναμένεται να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου, αλλά και να εξυπηρετηθούν, σε σημαντικό βαθμό, οι ανάγκες όμορων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, με ταυτόχρονη μείωση των χρηματικών εκροών κατά 190.000 € περίπου ετησίως.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.