9 Ιαν 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα επιβάλλουν χαρτοπόλεμο και λαϊκισμό - VIDEO

Όταν η Ν.Δ. ταυτίζεται με τη "δημοσιογραφία" του Πρώτου Ψέματος

   Η δήλωση-απάντηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ:
   "Ας αντιληφθούν και ας σεβαστούν, έστω και αργά, στην ηγεσία της ΝΔ τους θεσμικούς ρόλους και τους κανόνες του κοινοβουλευτισμού.
   Αξιωματική αντιπολίτευση είναι. Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή (την Πέμπτη το απόγευμα, λίγη ώρα πριν κλείσουν οι Υπηρεσίες της).
   Στη Βουλή θα πάρουν, ακριβώς όπως πρέπει, τις απαντήσεις.
   Δεν θα επιβάλλουν, όσο και αν το επιδιώκουν, χαρτοπόλεμο και λαϊκισμό."

   Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
   «Οι ανώνυμοι κονδυλοφόροι του Μεγάρου Μαξίμου καλά θα κάνουν να αφήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μόνο γέλιο…
   Οφείλουν να απαντήσουν με σοβαρότητα - όση και αν τους έχει απομείνει - στην ελληνική κοινωνία για το δυσβάσταχτο κόστος που προκαλούν με τις ρουσφετολογικές πρακτικές τους στο Δημόσιο.
   Περιμένουμε, λοιπόν, από την Κυβέρνηση και τη λαλίλαστη Yπουργό κυρία Γεροβασίλη, που θα μείνει στην ιστορία για τη “γκρίζα” δήλωσή της το βράδυ που το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο του αποτυχημένου “Yπουργού καναλάρχη” κ. Παππά, να μας απαντήσει:
   Πώς εξηγεί ότι, ενώ ισχύει ο κανόνας “1 προς 5” για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, αυτό έχει διογκωθεί μέσα σε ένα χρόνο κατά 8.000, περίπου, υπαλλήλους, κοστίζοντας στους πολίτες επιπλέον 150.000.000 ευρώ;
   Σε ό,τι αφορά το επιχείρημά τους για σχέσεις και “γραμμές” δημοσιογράφων και εφημερίδων με τη Νέα Δημοκρατία, αυτή είναι η αντίληψη της Κυβέρνησης για τη δημοσιογραφία και εν τέλει για τη Δημοκρατία».
   ΥΓ. Αν δεν το κάνει σήμερα η κυρία Γεροβασίλη, θα αναγκαστεί να το πράξει πολύ σύντομα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης που έχουν καταθέσει 12 βουλευτές του Κόμματος. Την περιμένουμε…

   Χαρακτηριστικό είναι το video, όπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σήμερα στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτει τα ψέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.