28 Ιαν 2017

Πού τον έκρυβαν αυτόν; - Κ. Κυρανάκης: Οι θεσμοί νοιάζονται τους πολίτες και όχι η κυβέρνηση - VIDEO

Δημόσια αποκάλυψη της απόλυτης ευθυγράμμισης της Ν.Δ. με τις νεοφιλελεύθερες επιταγές που επιχειρούν να επιβάλλουν οι θεσμοί

   «Φυσικά και νοιάζονται» οι θεσμοί για την καθημερινότητα των Ελλήνων, «αυτοί που δεν νοιάζονται είναι το σύστημα που έχει καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου» δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης στην ΕΡΤ σε μια δημόσια αποκάλυψη της απόλυτης ευθυγράμμισης με τις νεοφιλελεύθερες επιταγές που επιχειρούν να επιβάλλουν οι θεσμοί στη χώρα.
   Επιχείρησε να στηρίξει λογικά τον ισχυρισμό του, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν δαπάνες που δεν δόθηκαν στους πολίτες, τη στιγμή που η Ν.Δ. που δεν ψήφισε ούτε καν την ενίσχυση που δόθηκε στους συνταξιούχους, τα Χριστούγεννα.
   Πέρα από την προφανή ξενόδουλη πολιτική υποταγής που πρεσβεύει ο αν. εκπρόσωπος Τύπου επιμένει να μην αναγνωρίζει την δημοκρατική έκφραση των πολιτών της χώρας, όπως καταγράφηκε σε τρεις εκλογές ήττας για την δεξιά παράταξη.
   Ακόμα και σήμερα, δύο χρόνια μετά, η Ν.Δ. δυσκολεύεται να αναγνωρίσει την εκλεγμένη κυβέρνηση, εμμένοντας σε μια πολιτική τακτική πλαγιοκόπησης, που καθόλου δεν τιμά τις δημοκρατικές παραδόσεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.