20 Ιαν 2017

Βουνό τα χιόνια στο δρόμο Αθαμάνιο - Θεοδώριανα! - VIDEO

Αμείωτες οι προσπάθειες απεγκλωβισμού των Θεοδωριάνων!

   Για τέταρτη μέρα σήμερα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες αποχιονισμού στο δρόμο Αθαμάνιο - Θεοδώριανα για τον απεγκλωβισμό των Θεοδωριάνων. Το πρόβλημα υπάρχει στο κομμάτι του δρόμου από τις "Σπάθες" Αθαμανίου μέχρι τα Θεοδωριάνα.
   Εχτές το απόγευμα, λόγω επιτακτικής ανάγκης, δόθηκε πρόσβαση μόνο για τετρακίνητα και με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο δρόμο Θεοδώριανα - Νεράιδα, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσβατος ακόμα και το καλοκαίρι λόγω των καταπτώσεων και της στενότητας του.
   Τα μηχανήματα αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη θέση "Λιβάδι" Θεοδωριάνων και προχωρούν με αργούς ρυθμούς, μιας και το ύψος του χιονιού σε μερικά σημεία ξεπερνάει τα δύο μέτρα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς των χειριστών θα φτάσουν στο χωριό μετά το μεσημέρι.
   Οφείλουμε πάντως να τους δώσουμε συγχαρητήρια καθώς εργάζονται πυρετωδώς από το πρωί μέχρι το βράδυ!γράφει η Έλια Στασινού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.