24 Ιαν 2017

O Nεοδημοκράτης δήμαρχος Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει Μητσοτάκη και Βορίδη ότι είναι με τις εταιρείες χρυσού και συγχαίρει Τσίπρα! - VIDEO

Αντίθετα, Τσίπρας μου είπε ότι παραμένει η θέση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει τέτοιο πράγμα στον Έβρο. Γι' αυτό και τον τιμώ…

   “Είμαι αναγκασμένος να πάω ενάντια στην παράταξη με την οποία είμαι ταυτισμένος ιδεολογικά (ΝΔ), γιατί τόσο ο Μάκης Βορίδης, που ήρθε πρόσφατα, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου, όσο -φοβάμαι- και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο θέμα των χρυσωρυχείων στέκονται απέναντι στους αγώνες των Εβριτών και είναι με τη μεριά της Eldorado!
   Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, τονίζοντας ότι ο Βορίδης δε σεβάστηκε, στην ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ, τους αγώνες της περιοχής κατά της επένδυσης χρυσού.
  “Φοβάμαι ότι και ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης είναι υπέρ. Λέω αλήθεια και θα με έχουν απέναντι τους” είπε ο κ. Λαμπάκης, στέλνοντας σαφές μήνυμα στη ΝΔ.
   Αντίθετα, συμπλήρωσε ο δήμαρχος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όταν τον ρώτησα ξανά στην πρόσφατη επίσκεψή του, μου είπε ότι σαφέστατα και δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι παραμένει η θέση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει τέτοιο πράγμα στον Έβρο. Γι' αυτό και τον τιμώ…” δηλώνει ο Ευάγγελος Λαμπάκης, δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Έβρου, στο κανάλι alexpoli.gr σχετικά με την αναφορά του Μάκη Βορίδη σε χρυσωρυχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.