24 Ιαν 2017

Εμετική επίθεση στη Μαρία Δεναξά για την αδερφή της

Αυτοί είναι και κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το "δεν ήξερα"...


   Εμετική επίθεση δέχτηκε η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, αλλά και η αδερφή της, που πάσχει από σύνδρομο Down, μέσα από το Twitter. Αφορμή στάθηκε το επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή στο σχολείο του Περάματος και η καταδίκη, από πλευράς της, της τραμπούκικης επίθεσης εναντίον δασκάλων από μέλη της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.!
   Χρυσαυγίτης επιτέθηκε λεκτικά στη δημοσιογράφο κι εκείνη έκανε το λάθος (οποίο θράσος) να του απαντήσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter!
   Δείτε τι συνέβη μετά, δείτε τι της έγραψε, για να μην έχετε καμιά αμφιβολία για το τι είδους υποκείμενα μιλάμε:

   Για να πω βέβαια την αλήθεια, δεν κατηγορώ τον Χρυσαυγίτη, αυτός απλά είναι πιστός που στην ιδεολογία του. Το ίνδαλμά του, ο Χίτλερ έστελνε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ΑμΕΑ, όπου τους γίνονταν διάφορα πειράματα. Λογικό είναι, λοιπόν, ως σωστός ναζιστής που είναι, αυτές τις ιδέες να έχει.
   Αυτούς που κατηγορώ είναι όλους όσοι πάνε και ψηφίζουν τους ναζί. Κι αν την πρώτη φορά, το 2012, είχαν τη δικαιολογία ότι δεν ήξεραν, τώρα πια δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από αυτό. Τώρα ξέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.