20 Ιαν 2017

Ξεκίνησαν στην Άρτα τα Εργαστήρια Θεατρικού παιχνιδιού και Θεάτρου στο ΑΘΟΑ

Την ερχόμενη Τετάρτη δωρεάν μάθημα γνωριμίας με μαθητές Δημοτικού

   Ξεκίνησαν στο Θέατρο ΑΘΟΑ της Άρτας τα δύο θεατρικά εργαστήρια για μαθητές Δημοτικού και για εφήβους, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των οποίων είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστου, επικεφαλής της ομάδας του Θεάτρου Έκφραση στα Γιάννενα!
   Τα εργαστήρια, τα οποία θα διεξάγονται ως τον Ιούνιο, είναι βιωματικά και προσφέρουν στους συμμετέχοντες μία μοναδική ευκαιρία να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της τέχνης του Θεάτρου.
   Ειδικότερα για το Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για μαθητές Δημοτικού (από 6 έως 12 ετών) την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ώρες 6.30 με 7.30 μ.μ. θα γίνει ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας με τα παιδιά. Θα παίξουμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα πειραματιστούμε με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, θα ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.
   Όσον αφορά στο Εργαστήρι Θεάτρου για εφήβους, στόχος του είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής τους, να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους! ***
   Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο: 6978047081, ώρες 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 και στο E-mail: ekfrasinet@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.