2 Ιαν 2017

Και στην Άρτα οι φασίστες είναι αρκούντως αδαείς...

- Επίτηδες έβαλα αυτό τον τίτλο, για να διαβάζουν τα ουγκανά το "αρκούντως αδαείς" και να μην καταλαβαίνουν τι γράφω!!!
- Όσα «Ωραιόκαστρα» και να προσπαθούν να χτίζουν κάποιοι για να μας χωρίζουν, εμείς θα είμαστε εδώ για να τα γκρεμίζουμε!

   Όπως φαίνεται, η παροιμιώδης ανορθογραφία και η παντελής έλλειψη γνώσης της ελληνικής γλώσσας των Αιλιναράδων, οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι όταν πήγαιναν σχολείο, μάλλον κοιμόνταν όρθιοι. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς ότι δεν γνωρίζουν ούτε καν πότε είναι οι σχολικές διακοπές. Κάποιος ίσως πρέπει τελικά να ενημερώσει τους φασίστες της Άρτας, ότι τα σχολεία κλείνουν πριν τα Χριστούγεννα και ανοίγουν μετά τα Φώτα.
   Δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω, ε; Να σας εξηγήσω:
   Στις 30 Δεκεμβρίου, κάποιοι πέταξαν φειγ βολαν στο 1ο και 3ο Λύκειο Άρτας, ίσως και σε άλλα σχολεία της πόλης μας. Απευθύνονταν στους μαθητές και τις μαθήτριες -που όμως ήταν σε διακοπές, αλλά αυτό είναι "ψιλά γράμματα για τους Αιλιναράδες- καλώντας τους να μη δεχτούν προσφυγόπουλα στα σχολεία.
   Το θέμα το αντιλήφθηκαν παιδιά της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας και σήκωσαν το παρακάτω κείμενο στη σελίδα τους στο fb:

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΥ! 
   Σήμερα, έξω από σχολεία και από διάφορα μαθητικά στέκια στην πόλη της Άρτας, άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια ρατσιστικού περιεχομένου που απευθύνονταν στους μαθητές και τις μαθήτριες καλώντας να μη δεχτούν προσφυγόπουλα στα σχολεία.
   Ενημερώνουμε τους «ανώνυμους» αυτούς – συγχαίροντάς τους για την ευφυέστατη κίνηση να πετάξουν φυλλάδια έξω από σχολεία εν μέσω διακοπών, όταν και είναι κλειστά – ότι η κοινότητα των μαθητών της Άρτας, η ίδια που στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τον τόπο τους για να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου, η ίδια που βοήθησε στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης, εκείνη που συμμετείχε στην απομόνωση των ακραίων φωνών στην περιοχή μας, όταν και μερίδα κηδεμόνων αντιδρούσε στο να δεχτούν σχολεία της περιοχής τα παιδιά των προσφύγων, είναι η ίδια που για ακόμη μία φορά θα υψώσει τείχη απέναντι στο ρατσισμό και το μίσος.
   Πληροφορούμε εκείνους που προσπαθούν να βρουν συμμάχους στη μαθητική κοινότητα, σπέρνοντας το μίσος προς το διαφορετικό και το ρατσισμό, ότι αυτά μας τελείωσαν. Ας ψάξουν αλλού να καλλιεργήσουν τις αποκρουστικές ιδέες τους. Οι μαθήτριες και οι μαθητές αγωνίζονται μόνο για το μέλλον και τα όνειρά τους ενάντια στις κατεστημένες δυνάμεις που τους εμποδίζουν να το κάνουν. Η απάντησή μας στο μίσος που ξερνούν καθημερινά οι θαυμαστές του ρατσισμού και του φυλετισμού είναι η αλληλεγγύη προς κάθε αδύναμο, προς κάθε προσφυγόπουλο. Όσα «Ωραιόκαστρα» και να προσπαθούν να χτίζουν κάποιοι για να μας χωρίζουν, εμείς θα είμαστε εδώ για να τα γκρεμίζουμε!
   Ούτε στην πόλη μας, ούτε και πουθενά!

   Το συντονιστικό μαθητικού της Ο.Μ. Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Άρτας

ΥΓ Τηλεβόα: Επίτηδες έβαλα αυτό τον τίτλο, για να διαβάζουν τα ουγκανά το "αρκούντως αδαείς" και να μην καταλαβαίνουν τι γράφω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.