20 Ιαν 2017

Η Όλγα Γεροβασίλη στο πλευρό των τριτέκνων

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή τα ζητήματα των τριτέκνων


   Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη (τρίτεκνη και η ίδια), συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρίτα Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ).
   Σε συνέχιση των σχετικών συζητήσεων που έχουν γίνει με άλλους συναρμόδιους Υπουργούς, τα μέλη της ΟΠΟΤΕΕ παρουσίασαν τα αιτήματά τους στην Υπουργό, η οποία τους διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή τα ζητήματα των τριτέκνων, διερευνώντας πολιτικές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες.
   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης δεσμεύτηκε για την άμεση εξέταση των αιτημάτων σε συνεννόηση με τα συναρμόδια Υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.