30 Ιαν 2017

Δημήτρης Βίτσας: Τα ελληνικά σύνορα, χερσαία, θαλάσσια και εναέρια είναι και θα είναι απαραβίαστα

Η εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας, δεν μας δόθηκε από κάποιους, αλλά κατακτήθηκε με αγώνες και πολλές θυσίες, διαχρονικά, του ελληνικού λαού

   «Τα ελληνικά σύνορα, χερσαία, θαλάσσια και εναέρια είναι και θα είναι απαραβίαστα και δεν πρόκειται να τα βάλουμε σε κανένα τραπέζι διαπραγμάτευσης», διεμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις πέραν των ελληνικών συνόρων, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.
   «Η αμφισβήτηση των συνθηκών που ορίζουν τα σημερινά σύνορα στην περιοχή μας, από αυτούς που εκφράζεται, δεν αποτελεί ένδειξη δύναμης αλλά αδυναμίας», σχολίασε περαιτέρω μιλώντας στην Ξάνθη.
   «Η εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας, δεν μας δόθηκε από κάποιους, αλλά κατακτήθηκε με αγώνες και πολλές θυσίες, διαχρονικά, του ελληνικού λαού. Οι όποιες συνθήκες ήρθαν να επικυρώσουν το αποτέλεσμα αυτών των αγώνων», συνέχισε.
   «Για την Ελλάδα αποτελεί δύναμη, οι άνθρωποί της, η ιστορία της, η φιλειρηνική πολιτική που ασκεί, η πολιτική φιλίας και συνεργασίας με τις άλλες χώρες και, πάνω απ' όλα, η πολιτική σεβασμού των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και η τήρηση και ο σεβασμός των βασικών αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο για τους Έλληνες πολίτες, αλλά για κάθε άνθρωπο», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.