21 Ιαν 2017

Λογικός ο πανικός της Ν.Δ.: Στοιχεία για τέλεση σωρείας ποινικών αδικημάτων που εμπλέκουν και πολιτικά πρόσωπα

Η αυλαία έπεσε για την εξεταστική επιτροπή, όχι για τη δικαιοσύνη

   Λογικός ο πανικός της Ν.Δ. μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής.
   Οι πολιτικές της ευθύνες για τη συγκρότηση του αμαρτωλού τριγώνου της διαπλοκής αποκαλύφθηκαν.
   Είναι εκείνοι που ευθύνονται για τα δάνεια 401 εκατομμυρίων ευρώ σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ από τις διαδοχικές κυβερνήσεις του δικομματισμού και για τη δανειοδότηση των ΜΜΕ με «αέρα».
   Είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκης ο μέτοχος της εταιρίας ΚΗΡΥΞ ΑΕ που επί 11 χρόνια δεν ενοχλήθηκε ποτέ από την τράπεζα για να αποπληρώσει το δάνειό της.
   Πρόκειται για μπαταξήδες με τη βούλα, αλλά λένε και ανέκδοτα, αναφερόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού γνωρίζουν ότι το μοναδικό δάνειο που έχει πάρει, με υπόλοιπο 7 εκατομμύρια, αποπληρώνεται κανονικά.
   Είναι το χρεοκοπημένο κόμμα της Ν.Δ. και ο χρεοκοπημένος της πρόεδρος που θέλουν να σώσουν τη χώρα, εκείνοι που σήμερα προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια, ενώ γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής προέκυψαν στοιχεία για τέλεση σωρείας ποινικών αδικημάτων που εμπλέκουν και πολιτικά πρόσωπα και συγκεκριμένα τους οικονομικούς υπευθύνους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, τις ευθύνες των οποίων θα προσωποποιήσει η δικαιοσύνη.
   Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα θα συνεχιστεί στο επίπεδο της ελληνικής δικαιοσύνης. Πραγματικά ελπίζουμε ότι οι εισαγγελείς και οι ανακριτές που θα αναλάβουν τις υποθέσεις δεν θα διαπιστώσουν εμπλοκή και πρώην υπουργών, διότι τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για τη Ν.Δ.
   Η αυλαία έπεσε για την εξεταστική επιτροπή, όχι για τη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.