9 Ιαν 2017

Χωρίς καθυστερήσεις τα 3 μεγάλα οδικά έργα στα ορεινά της Άρτας

Εξασφαλισμένες πιστώσεις 10,1 εκατ. ευρώ

   «Οι πιστώσεις για τα τρία μεγάλα οδικά έργα στα ορεινά της Άρτας είναι εξασφαλισμένες και στόχος μας είναι οι εργασίες να αρχίσουν χωρίς καθυστερήσεις», δήλωσε μετά τη σύσκεψη με τους φορείς του νομού ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Δέδες.
   «Πριν τη δημοπράτηση θα ασκηθεί αυστηρός έλεγχος, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, τις οποίες πληρώνει ο ελληνικός λαός. Τα παθήματα να... γίνουν μαθήματα» τόνισε ο ίδιος, στέλνοντας, πέραν των άλλων, μήνυμα στις δημόσιες υπηρεσίες.
   Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Άρτα, ο κ. Δέδες μετέβη στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, προκειμένου να ελέγξει το έργο Μεσόπυργος – Αυλάκι, προϋπολογισμού 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.
   Τα άλλα δύο έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι: Καταρράκτης – Βουργαρέλι, προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ και Αθαμάνιο – Θεοδώριανα, προϋπολογισμού 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.