18 Δεκ 2016

Περίεργο και ανησυχητικό το συμβάν στο Κομμένο της Άρτας

Προσοχή στα παιδιά

   Όπως διαβάζω στο τοπικό site martiriko-kommeno.gr, ένα περίεργο συμβάν αναφέρθηκε από τον κάτοικο του Κομμένου, Αντρέα Νικολάου, ότι έγινε στο χωριό.
   Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 2:30 το μεσημέρι περίπου, δυο άγνωστοι άνδρες σταμάτησαν στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου στο Κομμένο της Άρτας.
   Εκείνη την ώρα, 5 παιδιά του χωριού, δημοτικού και γυμνασίου, καθόταν στο προαύλιο της εκκλησίας. Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω, κατέβηκε ο ένας από τους δύο άντρες, τα πλησίασε και άρχισε να τους κάνει διάφορες ερωτήσεις. Τους μίλησε για κάποια προγράμματα με δώρο tablet και ζητούσε τα ονόματά τους. Οι ερωτήσεις που γίνονταν στα παιδιά δεν ήταν συγκεκριμένες. Όταν οι δύο άντρες, ηλικίας περίπου 60 ετών, είδαν κάποιους ενήλικες να κινούνται στον δρόμο, έφυγαν βιαστικά.
   Οι μέρες είναι δύσκολες και οι καιροί περίεργοι. Όλοι οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους. Οι σημερινές καταστάσεις ανέχονται παράξενα συμβάντα χωρίς να αντιδρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.