31 Δεκ 2016

Συγκοινωνούντα δοχεία ο Μητσοτάκης με το Πρώτο Ψέμα

- Συνεχίζει να κάνει σημαία του τον βούρκο
- Μετά από τα συλλυπητήρια στους φονιάδες του πρέσβη, ο Μητσοτάκης είπε και συγχαρητήρια στους φονιάδες της αλήθειας

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού για το δημοσίευμα που αφορά στην Όλγα Γεροβασίλη
   Συγκοινωνούντα δοχεία, και επισήμως, πλέον, ο Κυρ. Μητσοτάκης με το Πρώτο Θέμα, εφημερίδα του κομιστή, κ. Θ. Αναστασιάδη, που θέτει υπό τη σκέπη του "δημοσιογραφικά ορφανά" του κ. Στ. Ψυχάρη, έχοντας περιμαζέψει και τον αποδεδειγμένα κοινό συκοφάντη, κ. Β. Χιώτη, -με τα ψεύδη του για τον Γ. Κατρούγκαλο και το "λάθος" για το σπίτι του πρωθυπουργού. Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος ανακαλύπτει το... "σκάνδαλο του αιώνα" στο πρόσωπο της Όλγας Γεροβασίλη.
   Η ΝΔ, και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, έδωσε το... "franchise" της διαπλοκής και του βούρκου στον εκδότη που συνεχίζει τη "δημοσιογραφία", όπως την ξεκίνησε, με φόντο το μαύρο. Από τη "Μαύρη τρύπα", στο ξέπλυμα νεοναζί, τις μαύρες σακούλες με τα εκατομμύρια, το βούρκο της διαπλοκής και της διαφθοράς. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο, το παρελθόν του κ. Μητσοτάκη προδιαγράφει και το μέλλον του. Άλλωστε από "μαύρα" (και για να μην παρεξηγηθούμε, εννοούμε ταμεία) γνωρίζει αρκετά...
   Η ΝΔ συνεχίζει να καλύπτει την πλήρη απουσία των πολιτικών της επιχειρημάτων με τις υπηρεσίες του κομιστή και άλλων υπό κατάρρευση εκδοτών, που παίζουν τα ρέστα τους για να μην πληρώσουν και να συνεχίσουν να απομυζούν το Δημόσιο και τις τράπεζες.
   Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κάνει σημαία του τον βούρκο: από τα ψεύδη για τον Γ. Κατρούγκαλο μέχρι την υιοθέτηση των ανυπόστατων και ψευδών δημοσιευμάτων για την Όλγα Γεροβασίλη;. Τον ενημέρωσε, άραγε, κανείς ότι αν ευσταθούν στο παραμικρό τα όσα γράφονται θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα γιατί την ίδια περίοδο ήταν βουλευτής και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης εφημερίδας που είχε συναλλαγές με το δημόσιο;!
   ΥΓ. Το Ποτάμι, απλά επιβεβαιώνει ότι σέρνεται πίσω από τον Κυρ. Μητσοτάκη, ελπίζοντας στην πολιτική του επιβίωση. Είναι μάταιο, καλύτερα κάντε τάμα στον Άη Βασίλη!
   Καλή χρονιά!

Σημείωση Τηλεβόα: Μετά από τα συλλυπητήρια στους φονιάδες του πρέσβη, ο Μητσοτάκης είπε και συγχαρητήρια στους φονιάδες της αλήθειας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.