1 Δεκ 2016

Χιλιάδες απολύσεις, από την... κυβέρνηση Μητσοτάκη, ονειρεύεται από τώρα ο Αυγενάκης!!!

- Πιστός στο δρόμο που χάραξε ο Κυριάκος όταν ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ
- Ο "πεινασμένος" κυβέρνηση ονειρεύεται...

   Ακόμα δεν έγιναν κυβέρνηση και ονειρεύονται να "σώσουν" τον τόπο με απολύσεις!
   Και το ομολογεί ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συναντήσεις κομματικών στελεχών. Όπως αυτή που έγινε προ ημερών στα Ανώγεια, με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ.
   Όταν στέλεχος του κόμματός του τον ρώτησε, ενώπιον μάλιστα δεκάδων άλλων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πώς θα αντιμετωπίσουν το χρέος της χώρας, πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα για να κάνουν όσα έλεγε, εκείνος απάντησε ότι θα γίνουν μερικές χιλιάδες απολύσεις από "μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα" κι έτσι θα εξασφαλιστεί 1,5 δισ. ευρώ!
   Και την απάντηση έδωσε όταν ρωτήθηκε από στέλεχος της ΝΔ.
   Η αναφορά του βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν, καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή.
   Και επειδή ήταν δημόσια η συζήτηση, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες - κομματικούς και μη- ας μην αμφισβητηθεί η αναφορά. Η οποία άλλωστε δε νομίζω ότι έγινε μόνο στη συγκεκριμένη συνάντηση...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.