19 Δεκ 2016

Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας: Μην καλείτε το 1990!!!

Ανύπαρκτος αριθμός παρακωλύει την ορθή λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου!!!

   Ένα διαφορετικό, απ' ότι έχουμε συνηθίσει, Δελτίο Τύπου στάλθηκε σήμερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, με θέμα: «Ανύπαρκτος αριθμός παρακωλύει την ορθή λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος» και αναφέρει:
   "Η προτροπή κλήσης στον αριθμό 1990 για προσφορές σε δωρεάν χρήση internet, που υπάρχει στα social media, αποτελεί κακόβουλη ενέργεια, καθώς ο συγκεκριμένος αριθμός δεν υφίσταται.
   Η κλήση του αριθμού 1990 οδηγεί σε κλήση του 199 (αριθμός κλήσης του Πυροσβεστικού Σώματος) με αποτέλεσμα να παρακωλύεται σημαντικά η ορθή λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος και γενικότερα το πυροσβεστικό έργο.
   Παρακαλούμε μην καλείτε στο 1990."
   Είναι πραγματικά άξιο απορίας, ποιος σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Τι είδους "πλάκα" -αν είναι τέτοια- είναι αυτή που παρεμποδίζει το έργο της Πυροσβεστικής; Άβυσσος η ψυχή -και οι επιδιώξεις- του ανθρώπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.