1 Δεκ 2016

Η Όλγα Γεροβασίλη εγκαινιάζει απόψε την 1η Art Thessaloniki

25 γκαλερί από 9 χώρες, 10 παράλληλα projects και δίνουν το «παρών» με σταντ 25 μουσεία, ινστιτούτα, σχολές και Art Fairs

   Ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, η 1η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στα περίπτερα 9 και 10 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.
   Την έκθεση θα εγκαινιάσει στις 20:30 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, στο περίπτερο 9.
   Στην 1η Art Thessaloniki, την οποία διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με τον γκαλερίστα Παντελή Τσάτση, συμμετέχουν 25 γκαλερί από εννέα χώρες, παρουσιάζονται δέκα παράλληλα projects και δίνουν το «παρών» με σταντ 25 μουσεία, ινστιτούτα, σχολές και Art Fairs.
   Τιμώμενοι καλλιτέχνες είναι ο γλύπτης Θόδωρος και ο ζωγράφος Νίκος Σαχίνης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στον Μάριο Πράσινο.
   Η έκθεση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, όπου, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν πέντε μουσειακές εκθέσεις.
   Το ωράριο λειτουργίας είναι: Πέμπτη: 17:00-22:00, Παρασκευή: 14:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή: 11:00-21:00.
   Το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση κοστίζει 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.