1 Νοε 2016

Αν η ΝΔ πουλούσε μπρελόκ, δε θα έπαιρνε θαλασσοδάνεια… και όμως το είπε - VIDEO

- 210 εκατομμύρια τα θαλασσοδάνεια της Ν.Δ., προς 1 ευρώ να πουλούσε τα μπρελόκ, αν ο κάθε Έλληνας αγόραζε από 20 μπρελόκ, θα της έμενε και... διάφορο!!!
- Γελάνε οι off-shore του Παναμά, ο Παπασταύρου, το μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και όλες οι λίστες φοροδιαφυγής του κόσμου

   Στην Εξεταστική της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, έχουν ακουστεί πολλά και ο κόσμος έχει πλέον βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την τερατώδη διαπλοκή κομμάτων, ΜΜΕ και τραπεζών, που έχει φορτώσει στη χώρα το μισό δημόσιο χρέος.
   Αυτό όμως που είπε σήμερα ο Θανάσης Σκορδάς, Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2012, ξεπερνάει και το πιο ευφάνταστο επιθεωρησιακό νούμερο.
   Κατά τη διάρκεια της εξέτασης λοιπόν, ο Θ. Σκορδάς έβγαλε από την τσέπη του ένα μπρελόκ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας επί λέξει: "Αυτό εδώ το πραγματάκι είναι μπρελόκ του ΕΛΚ. Τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα να το φτιάξουν και να το πουλάνε και να έχουν έσοδο".
   Ναι, καλά καταλάβατε. Ο πρώην δ/ντης της ΝΔ, εμμέσως πλην σαφώς, υπονόησε πως η ΝΔ δε θα χρειαζόταν θαλασσοδάνεια αν επιτρεπόταν να πουλάει μπρελόκ.
   Γελάνε οι off-shore του Παναμά, ο Παπασταύρου, το μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και όλες οι λίστες φοροδιαφυγής του κόσμου…
πηγή


   σημ. Τηλεβόα: Δηλαδή, όλα αυτά τα Δηλαδή, όλα αυτά τα μπρελόκ και τις κασέτες που πουλούσαν στις συγκεντρώσεις της Ν.Δ., τα πουλούσαν "μαύρα"??? Παράνομα???
   Για δείτε τις φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.