8 Νοε 2016

Επίσκεψη της Ήπειρος Ανατροπής σε χωριά της Δωδώνης

Στο επίκεντρο η κατασκευή του σημαντικότατου για την περιοχή έργου, του δρόμου Τύρια – Σιστρούνι

   Χωριά του Δήμου Δωδώνης επισκέφθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Ήπειρος Ανατροπής Κώστας Μπασιούκας και Βασίλης Τσίκαρης την Κυριακή 6/11/2016, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν επί τόπου και για την εξέλιξη των εργασιών στον δρόμο Τύρια – Σιστρούνι.
   Στις συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα που τους απασχολούν, όπως, η λειτουργία του εγκαταλειμμένου, αν και καλά εξοπλισμένου,  κτιρίου που προοριζόταν για την κάλυψη ιατρικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής, η εγκατάσταση και λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στην Τύρια, όπως εξαγγέλθηκε πρόσφατα από τον αρμόδιο Υπουργό, τα προβλήματα ένταξης νέων αγροτών στα προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ.
   Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ζήτημα της αμμοληψίας που γίνεται από την κοίτη του ποταμού, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα υλικά στην κατασκευή του δρόμου Τύρια – Σιστρούνι, με τους κατοίκους να εκτιμούν ότι η αμμοληψία υπερέβη την ποσότητα που προέβλεπε η σχετική απόφαση.
   Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο δρόμο Τύρια – Σιστρούνι, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ήπειρος Ανατροπής είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών. Οι κύριοι Μπασιούκας και Τσίκαρης ενημερώθηκαν από τον ανάδοχο εργολάβο για τις δυσκολίες που παρουσιάζει η εκτέλεση του έργου, ενώ, σχετικά με τις αμμοληψίες, ο ίδιος ανέφερε ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του χώρου.
   Στο σημείο βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά τους περιφερειακούς συμβούλους της Ήπειρος Ανατροπής για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Ηπείρου, ώστε να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η κατασκευή του σημαντικότατου για την περιοχή έργου, του δρόμου Τύρια – Σιστρούνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.