4 Νοε 2016

Ουπς! Η Σία Κοσιώνη συγχύστηκε από το... θολό τοπίο του ΣΚΑΪ

Ας δούμε στο video τι πραγματικά ειπώθηκε, χωρίς την... κοπτοραπτική της μέλλουσας εγγονής Μητσοτάκη!!!

   Ως ατράνταχτο επιχείρημα στα περί συγχύσεως, η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στη διάσταση απόψεων μεταξύ του Νίκου Παππά και του Νίκου Βούτση, λέγοντας ότι ο μεν πρώτος επιμένει στον αριθμό των τεσσάρων καναλιών, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για τρεις.
   Για του λόγου το... αληθές προβλήθηκε στη συνέχεια και σχετικό βίντεο, μνημείο κοπτοραπτικής.
   Θαυμάστε το επαγγελματικό μοντάζ και μετά δείτε και την κακομοίρα την αλήθεια:



   Ας δούμε, όμως, τι πραγματικά είπε ο πρόεδρος της Βουλής (χωρίς τις περικοπές του ΣΚΑΪ και την απομόνωση της συγκεκριμένης φράσης). Ο Νίκος Βούτσης από του βήματος της Βουλής ανέφερε ότι ο ίδιος θα μπορούσε να πει ότι θέλει τρεις άδειες, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό το αναφέρει για να γίνει συζήτηση. Εξήγησε ότι αυτή ήταν παλαιότερα η άποψη του ΣΕΒ ώστε να εξασφαλίζεται η οικονομική ευρωστία των καναλιών και συνέχισε λέγοντας πως είναι δικαίωμα όλων να έχουν άποψη, αλλά με βάση την τροπολογία η γνωμοδότηση επί του αριθμού των αδειών θα γίνει από το ΕΣΡ.



   Ελπίζουμε το βίντεο να το δει και η κυρία Κοσιώνη για να της φύγει η σύγχυση, αλλά και ο κύριος Ζούλας που, με αφορμή την... κοπτοραπτική, έκανε φτηνό χιούμορ στο twitter...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.