17 Νοε 2016

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε κι επίσημα το φιλικό των βετεράνων της στα Γιάννενα

Εκστρατεία αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες

   Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στα Γιάννενα για το φιλανθρωπικό φιλικό στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, ανάμεσα στους παλαιμάχους των "μπλαουγκράνα" και σε αυτούς του ΠΑΣ, στις 18 Νοεμβρίου.
   Οι Αρούνα Μπαμπανγκίντα, Γιάρι Λιτμάνεν και Γκιόργκι Ποπέσκου θα είναι μεταξύ των ονομάτων που συμμετέχουν στην αποστολή των "μπλαουγκράνα" για το φιλικό με τον ΠΑΣ και ο πρόεδρος της Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Αλφονσέδα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, εξήγησε του λόγους της πραγματοποίησης του φιλικού.
   "Θέλουμε να μεταδοθεί ευρέως αυτή η πρωτοβουλία, να δοθεί στη δημοσιότητα η κατάσταση των προσφύγων. Ο στόχος μας είναι να συνδράμουμε στις δραστηριότητες του Fundació (ίδρυμα υπό την εποπτεία της Μπαρτσελόνα) με την παρουσία των παικτών. Οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι που προέρχονται από τη μεσαία τάξη, που έχουν χάσει τα πάντα κι εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι més que un club (σ.σ κάτι περισσότερο από μια ομάδα) κι εμείς més que una agrupació (σ.σ κάτι περισσότερο από μία ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών)", υποστήριξε ο Ραμόν Αλφονσέδα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.