23 Νοε 2016

"Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" η Ν.Δ. για ομαδικές απολύσεις και συλλογικές συμβάσεις

Άδωνις Γεωργιάδης: “Όταν κάνω εγώ τη διαπραγμάτευση, θα σας πω”

   Την ώρα που “γαλάζιες” πηγές ασκούνται σε διαρροές περί “ανησυχίας του Κυριάκου Μητσοτάκη πως δεν θα κλείσει η αξιολόγηση” και επενδύουν στην πολιτική αστάθεια, η Ν.Δ. αποφεύγει να τοποθετηθεί επί βασικών θεμάτων που αναδεικνύονται σε “αγκάθια” στη διαπραγμάτευση.
   Στον απόηχο του “σαμποτάζ” του ΣΕΒ στο εθνικό μέτωπο που είχε διαμορφωθεί για τα εργασιακά, το Μοσχάτο έμεινε και χθες σιωπηλό στις προ(σ)κλήσεις της κυβέρνησης (Οι προσπάθειες της ιδιότυπης «τρόικας εσωτερικού» πρέπει να πέσουν στο κενό. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους στο κρίσιμο αυτό ζήτημα. Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, η οποία, από κοινού με το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις, καταργώντας κάθε πλέγμα προστασίας των εργαζομένων οφείλει να μιλήσει καθαρά και χωρίς υπεκφυγές. Όσοι επικαλούνται καθημερινά το ευρωπαϊκό κεκτημένο, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει α λα καρτ.) να τοποθετηθεί για τις συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις, αλλά και για τις ομαδικές απολύσεις.
   Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε επιδεικτικά να τοποθετηθεί, λέγοντας: “Δεν κάνω εγώ τη διαπραγμάτευση. Όταν κάνω εγώ τη διαπραγμάτευση, θα σας πω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.