8 Νοε 2016

Η ηγετική ομάδα του Αλέξη Τσίπρα: Ποιοι θα πίνουν «πρωινό καφέ» στο Μαξίμου

Αμετακίνητοι και ακλόνητοι Παππάς – Γεροβασίλη

   Με όχημα τη φρεσκάδα του υπουργικού συμβουλίου ξεκινά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει ζητήσει από τους υπουργούς να ανεβάσουν ταχύτητα για να ολοκληρωθεί το ταχύτερο η δεύτερη αξιολόγηση.
    Ο πρωθυπουργός ήδη χαράσσει τη στρατηγική της κυβέρνησης στα ζητήματα άμεσης προτεραιότητας, σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις βήμα-βήμα με την κλειστή ηγετική ομάδα του… «πρωινού καφέ»!
    Οι 7 υπουργοί, οι οποίοι είναι «πρώτης γραμμής» και χαίρουν της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού είναι:
   - οι τρεις υπουργοί Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Δημήτρης Τζανακόπουλος (κυβερνητικός εκπρόσωπος),
   - ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών, Ενημέρωσης (ΜΜΕ), Νίκος Παππάς,
   - η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη,
   - ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και
   - ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος 
   Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη άλλαξαν κυβερνητικό πόστο και τα νέα τους υπουργικά καθήκοντα βρίσκονται εκτός Μαξίμου, παραμένουν αμετακίνητοι και ακλόνητοι στη σύνθεση του «πρωινού καφέ».
   Ιδιαίτερα για την πρώην κυβερνητική εκπρόσωπο, θα είναι πολύ εύκολο να βρίσκεται ανελλιπώς εκεί όπου γίνεται ο σχεδιασμός της κυβερνητικής πολιτικής, καθώς το γραφείο της στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στη Βασ. Σόφίας, είναι πάρα πολύ κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.