16 Νοε 2016

Ενημερωτική ημερίδα στη Φιλιππιάδα για το πρόγραμμα στήριξης νέων αγροτών

Καλούνται όλοι οι νέοι αγρότες της περιοχής να την παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος

   Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενημερωτική ημερίδα -σεμινάριο για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» (αγροτών) (Υπομέτρο 6.1 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδος 2014-2020, για το έτος 2016) την οποία θα διοργανώσει ο Δήμος Ζηρού, μέσω του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιππιάδας.
   Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας. Εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ο Δήμος Ζηρού με στόχο τη στήριξη των αγροτών και των νέων της περιοχής καθώς και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.
   Σημειώνεται πως, το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», επιδιώκει να βοηθήσει νέους και νεοεισερχόµενους μέχρι και 41 ετών, να ασχοληθούν µε τη γεωργία και να στήσουν την πρώτη τους εγκατάσταση σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις.
   Δικαίωμα υποβολής αίτησης και φακέλου για ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα έχουν έως την 30η Νοεμβρίου 2016, φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία ή οι εκπρόσωποι των οποίων θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας τους.
   Από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού καλούνται όλοι οι νέοι αγρότες της περιοχής να παρακολουθήσουν την ημερίδα και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.