18 Νοε 2016

Στις 24 Νοεμβρίου η επόμενη δόση της Κάρτας Σίτισης

13,5 εκατ. ευρώ για 120.173 δικαιούχους

   Εγκρίθηκε η πίστωση της ΙΖ' δόσης για την πληρωμή στην κάρτα σίτισης (Αλληλεγγύης), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».
   Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 13.516.070,00€ (δεκατρία εκατομμύρια πεντακόσιες δεκαέξι χιλιάδες εβδομήντα ευρώ) ως δέκατη έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 120.173.
   Η πίστωση θα ξεκινήσει σταδιακά από το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου 2016.
   Επιπροσθέτως, για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα [BIC ETHNGRAA] στον λογαριασμό ΙBAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.