2 Νοε 2016

Πρόσκληση προς Ηπειρώτες παραδοσιακούς μουσικούς ή τραγουδιστές για συμμετοχή στην «Πίτα του Ηπειρώτη 2017»

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι και 31-12-2016

   Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ ανακοινώθηκε ότι:
   Σας γνωρίζουμε ότι η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «Πίτα του Ηπειρώτη 2017» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
   Όποιος από τους Ηπειρώτες μουσικούς ή τραγουδιστές επιθυμεί να συμμετάσχει αφιλοκερδώς, στην μεγάλη και μοναδική αυτή ετήσια εκδήλωση της ηπειρώτικης αποδημίας, είτε με σχήμα κομπανίας, είτε μεμονωμένα, του δίνετε η δυνατότητα να το υλοποιήσει.
   Σας παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε Δήλωση Συμμετοχής μέχρι και 31-12-2016. Στη δήλωση αυτή, οι μεμονωμένοι καλλιτέχνες, μπορούν να εκδηλώσουν επιθυμία, με ποιούς άλλους μπορούν να συνεργαστούν, από αυτούς που ενδέχεται να δηλώσουν συμμετοχή και ποιό είδος ηπειρώτικης μουσικής μπορούν να αποδώσουν καλύτερα.
   Παρακαλούμε, οι δηλώσεις να αποστέλλονται στο email: info@panepirotiki.com ή στο fax: 210-3243281 και να επιβεβαιώνετε την αποστολή στο τηλ.: 210-3243822.
   Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και ο κανονισμός συμμετοχής θα σας σταλεί μετά τις δηλώσεις ενδιαφέροντος.
   Σημείωση: Δηλώσεις συμμετοχής μετά την παρέλευση της ημερομηνίας δεν μπορεί να γίνουν δεκτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.