18 Οκτ 2016

Δεν ξέρω τίποτα, απλός... δημοσιογράφος είμαι, διώκτης της διαπλοκής και με κυνηγούν όλες οι κυβερνήσεις!!!

Show χωρίς απαντήσεις και με ψευδείς αναφορές από τον Θέμο Αναστασιάδη στην Εξεταστική

   «Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω συναντηθεί με τραπεζίτες, εγώ είμαι δημοσιογράφος και απορώ που με καλέσατε ως μάρτυρα», ξεκίνησε προκλητικά την κατάθεσή του ο Θέμος Αναστασιάδης. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτη Φάμελλος, του απάντησε ότι αυτός υπογράφει και το Πρώτο Θέμα είναι ο ένας από τους δύο Ομίλους που δεν έχει στείλει τα στοιχεία από τα υπόλοιπα των δανείων του.
   Ο Θέμος Αναστασιάδης ανέφερε ότι είναι πρωτοφανές να ρωτάνε οι πολιτικοί έναν «ενεργό δημοσιογράφο», ενώ επέμεινε ότι δεν υπάρχει εξήγηση για το ότι «είναι ο μόνος δημοσιογράφος» που βρίσκεται στην εξεταστική. Ο ισχυρισμός, βέβαια, του Θ. Αναστασιάδη είναι ψευδής καθώς και άλλοι «ενεργοί δημοσιογράφοι» έχουν καταθέσει στην επιτροπή (Ψυχάρης, Κουρτάκης, Στούμπος).
   «Οι λόγοι που οδήγησαν στην κλήση είναι η θέση του ως προέδρου και μετόχου (κατέχει το 44%, άρα δεν είναι μικρομέτοχος όπως είπε) στο Πρώτο Θέμα, αλλά και η δημοσιογραφική ιδιότητα που μπορεί να δίνει δυνατότητα για ευρύτερες πληροφορίες, τόνισε ξανά ο Σ. Φάμελλος.
   Συνεχίζοντας, ο εκδότης του Πρώτου Θέματος δήλωσε (ψευδώς) ότι έχει στείλει τα στοιχεία αναλυτικά, ενώ μίλησε για «bullying» στους μάρτυρες και προσβολή της προσωπικότητάς τους από βουλευτές της επιτροπής. «Δεν δικάζομαι ως Θέμος Αναστασιάδης, αλλά ως Πρώτο Θέμα και αν κάποιοι βγουν εκτός ορίων, θα πρέπει να ξέρω τι πρέπει να κάνω, αν δηλαδή δεχτώ bullying», σχολίασε με το γνωστό του ύφος ο μάρτυρας.


Διώκτης της διαπλοκής και απολύτως νόμιμος!
   Ο Θ. Αναστασιάδης, σήκωσε τα λάβαρα κατά της διαπλοκής («ήμουν ο πρώτος στην Ελλάδα που έδωσε αγώνα εναντίον της»), αλλά απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππα για τα δάνεια και την επένδυση που έκανε ο Θ. Αναστασιάδης. «Ξεκινήσαμε με πολύ λίγα χρήματα, δε νομίζω ότι πήραμε δάνειο, πήγα πολύ καλά και γι αυτό είχαμε ρευστότητα», η διατύπωση του Αναστασιάδη μετά την επιμονή του Σπ. Λάππα. «Δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στην αγορά μετοχών του Πρώτου Θέματος από αναπτυξιακή εταιρεία, το 2007», ανέφερε χωρίς όμως να απαντήσει επί της ουσίας. Να σημειωθεί ότι από το 2007 έχει δώσει μόνο 1 εκατ. ευρώ γι αυτό το δάνειο. «Δεν υπάρχει τίποτα το σατανικό, αν υπήρχε κάτι το επιλήψιμο θα είχε βρεθεί από τους χιλιάδες ελέγχους που έχουμε περάσει, εάν βρείτε παρατυπία θα καταθέσω υπέρ σας», πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας ότι «τον κυνηγούν όλες οι κυβερνήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.