23 Οκτ 2016

Έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ υποκρισίας και γραφικότητας

Νέο φιάσκο από τη Ν.Δ. που προσπαθεί ματαίως να "βγάλει λαβράκι"

   Στην προσπάθειά της να "βγάλει λαβράκι" για την ταυτότητα ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά και δημόσια το Μέγαρο Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της σοβαρότητας και της γραφικότητας.
   Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του κ. Παπασταύρου, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και τις λίστες Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων και των αθωωτικών τροπολογιών, προσπαθεί, να στήσει ένα αφήγημα διαπλοκής, γύρω από μια εταιρεία η οποία κατέχει διαφανώς και νομίμως πακέτο μετοχών της ΑΥΓΗΣ, μόλις (!) δεκατέσσερις (14) φορές μικρότερο από το περίφημο μη εξυπηρετούμενο δάνειο (θαλασσοδάνειο) του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων.
   Για να της βγει το αφήγημα, εξέδωσε σήμερα μια καταγέλαστη ανακοίνωση, στην οποία εμπλέκει συνομωσιολογικά δημοσιεύματα και άσχετα πρόσωπα.
   Φιάσκο.
   Ας συνεχίσουν να γίνονται διασκεδαστικοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.