19 Οκτ 2016

Η απάντηση Κυριάκου για την "υπόθεση Σαλμά" ήταν η ίδια όπως και για τα δις ισόβια Καλαϊτζή

- Ήπιε το αμίλητο νερό κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο
- Κάποτε, που το μιντιακό σύστημα έπαιζε το πινγκ-πονγκ του δικομματισμού, μια υπόθεση Πάχτα μπορούσε να κρίνει εκλογές


   Όσοι περίμεναν απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την “υπόθεση Σαλμά” και τις καταγγελίες Πολάκη για σκάνδαλο (σημ. Τηλεβόα: δείτε ΕΔΩ) που αφορά αχρείαστες ιατρικές εξετάσεις αρθροσκόπησης στο γόνατο, στις οποίες εμπλέκεται ο βουλευτής της ΝΔ, κατά την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Αγρίνιο, μάλλον δεν έχουν καταλάβει τη νέα τακτική του σε τέτοια θέματα. 
   Χωρίς κανείς να μπορεί να αποφανθεί για την ουσία της υπόθεσης, είναι σαφές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να δίνει απαντήσεις, συντηρώντας εσωκομματικές ισορροπίες και -κυρίως- γιατί εκτιμά ότι απλά... δεν χρειάζεται.
   Έχει σαφώς επιλέξει την τακτική του να υποβαθμίζει τέτοιες καταγγελίες και συζητήσεις, θεωρώντας απλά ότι, όσο δεν απαντά -στηρίζοντας ή μη- το στέλεχος του που κάθε φορά βάλλεται, η υπόθεση μπορεί απλά να ξεχαστεί.
   Σε αυτή την τακτική του, έχει ορκισμένο σύμμαχο το μιντιακό σύστημα που, αγωνιζόμενο να επιβιώσει στον πόλεμο των αδειών, είναι αποφασισμένο να θάψει κάθε τι που βλάπτει την εικόνα της αντιπολίτευσης, εισπράττοντας με τη σειρά του τη σκανδαλώδη στήριξη της ΝΔ στον “ανένδοτο” κατά της κυβέρνησης.
   Για τον ίδιο λόγο, μια επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη δε θα μας διαφωτίσει για την άποψη της ΝΔ στην υπόθεση Καλαϊτζή που καταδικάστηκε με ποινή δις ισόβιας κάθειρξης για απιστία και υπεξαίρεση ποσού 1,4 εκατ. ευρώ (σημ. Τηλεβόα: δείτε ΕΔΩ). Ούτε φυσικά θα μας διαφωτίσει για το θέμα ο ΣΚΑΙ.
   Κάποτε, που το μιντιακό σύστημα έπαιζε το πινγκ-πονγκ του δικομματισμού, μια υπόθεση Πάχτα μπορούσε να κρίνει εκλογές.
   Κάποτε το ΠΑΣΟΚ αναγκαζόταν να απαντήσει για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου κάτω από το βάρος της δημοσιότητας (στηρίζοντάς τον).
   Τώρα, ας αρκεστούμε σε μια δήλωση στήριξης μέσω της φωτογραφίας από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.