14 Οκτ 2016

Νέα πρόσωπα στα Νομικά Πρόσωπα και στις Σχολικές Επιτροπές στην Άρτα

Όλα τα ονόματα

   Στον ορισμό νέων Προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Αρταίων προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στην τελευταία του συνεδρίαση.
   Αναλυτικότερα, στην ΑΔΑΕ –ΟΤΑ Πρόεδρος ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ζέρβας, αντί του νυν Αντιδημάρχου Γιώργου Πανέτα.
   Στο ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» (Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.) νέος Πρόεδρος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Κοτσαρίνης αντί του νυν Αντιδημάρχου Κώστα Χαρακλιά.
   Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρόεδρος παρέμεινε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Παπάζογλου, ενώ στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρόεδρος ορίστηκε ο Χριστόφορος Σιαφάκας.
   Στη ΔΗΚΕΔΑ νέος Πρόεδρος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λιλής, αντί του νυν Αντιδημάρχου Μιχάλη Βλάχου.
   Στην Διαδημοτική Επιχείρηση Χονδρεμπορίου- Γεωργικών προϊόντων και Αποθηκών Πρακτορείων Μεταφορών Πρόεδρος ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Λώλος, αντί του νυν Αντιδημάρχου Χριστόφορου Σιαφάκα.
   Τέλος, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρόεδρος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σφήκας, αντί του Κώστα Ζέρβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.