30 Οκτ 2016

Καθ' οδόν για Όσκαρ η Δάφνη Ματζιαράκη με τα συγκλονιστικά «4.1 miles» της - Δείτε την ταινία - VIDEO

Μία ημέρα από τη ζωή του μυτιληνιού κυβερνήτη σκάφους του Λιμενικού, του ανθυποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου, εν μέσω της προσφυγικής κρίσης

   Το «4.1 miles» είναι η απόσταση, που χωρίζει τις ακτές της Λέσβου από τα τουρκικά παράλια. Το σκάφος ΠΛΣ 602, όλο αυτό το διάστημα, βρισκόταν παντού και έσωσε εκατοντάδες ανθρώπους, ανέσυρε, όμως, και αρκετούς νεκρούς, μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά. Μάλιστα, η νεαρή φοιτήτρια Δάφνη Ματζιαράκη βρέθηκε στο σκάφος, όταν ο κυβερνήτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, μαζί με τη Ζωή Λειβαδίτου, κατάφεραν να επαναφέρουν ένα βρέφος, μόλις ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
   Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε τα δέκα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, που διεκδικούν μια θέση στην τελική πεντάδα των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ. Ανάμεσά τους, είναι και το «4.1 miles» της Ελληνίδας φοιτήτριας δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνιας, Δάφνης Ματζιαράκη, το οποίο αφηγείται μία ημέρα από τη ζωή του μυτιληνιού κυβερνήτη σκάφους του Λιμενικού, του ανθυποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου, εν μέσω της προσφυγικής κρίσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.