1 Οκτ 2016

Πλήρωσε και ο Ιβάν Σαββίδης 20,5 εκατ. ως πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια

85 εκατ. για την πρώτη δόση + 3 από την εγγυητική Καλογρίτσα + 51 από τα τέλη χρήσης συχνοτήτων και το φόρο τηλεοπτικής διαφήμισης, που παγίως «ξεχνούσαν» οι προηγούμενες κυβερνήσεις

   Κατατέθηκε χθες, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, η πρώτη δόση 20,5 εκατ. ευρώ από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για την κατοχύρωση της τηλεοπτικής άδειας.
   Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης είχε ανακοινώσει ότι ανακηρύχθηκε οριστικός υπερθεματιστής, μετά την απόσυρση του επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό και την ολοκλήρωση του ελέγχου στο πόθεν έσχες.
   Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης η Dimera Media Investments ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής έναντι τιμήματος 61.500.000 ευρώ και έτσι ο Σαββίδης είναι και επίσημα καναλάρχης και προχωρά στην διαδικασία μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο (ΣΚΑΪ), τον Βαγγέλη Μαρινάκη (ALTER EGO) και τον Θοδωρή Κυριακού (ΑΝΤ1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.