20 Οκτ 2016

Αύριο το 1o συνέδριο για την Τουριστική Ανάπτυξη της Άρτας

Σύγχρονος Ταξιδιώτης σε αρχαίους δρόμους με παραδοσιακές γεύσεις

   Το Επιμελητήριο Άρτας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Τουριστικής Ανάπτυξης Άρτας με τίτλο «Σύγχρονος Ταξιδιώτης σε αρχαίους δρόμους με παραδοσιακές γεύσεις».
   Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Επιμελητηριακό Μέγαρο την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 5-9 μ.μ & το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 9π.μ. – 13.00 μ.μ.
   Στόχος, αφενός η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Π.Ε. Άρτας και η προσέλκυση επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αφετέρου η στήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού, η μεταφορά τεχνογνωσίας και η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, με απώτερο σκοπό την αμεσότερη ανταπόκριση τοπικών επαγγελματιών του κλάδου στις ανάγκες του σύγχρονου τουρίστα.
   Το ΔΣ του Επιμελητηρίου & η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου σας προσκαλούν να συμμετάσχετε, να θέσετε ερωτήματα και να καταθέσετε τις δικές σας ιδέες-προτάσεις για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.