24 Οκτ 2016

Σήμερα πληρώνεται η 16η δόση της Κάρτας Σίτισης σε 120.456 δικαιούχους

Και η επιδότηση ενοικίου

   Σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, καταβάλλονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα για τη 16η δόση της Κάρτας Σίτισης Αλληλεγγύης.
   Σύμφωνα με την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θ. Φωτίου, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 13.572.530,00 €, ως δέκατη έκτη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 120.456.
   Η πίστωση έγινε από το Σάββατο 22/10 στους λογαριασμούς.
   Παράλληλα, πραγματοποιείται η καταβολή και της επιδότησης ενοικίου. Ειδικά για την επιδότηση ενοικίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας έχουν κάνει ελέγχους σε όλους τους επιδοματούχους, οι οποίοι διαβιούν στους 30 δήμους, που έχει ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.