20 Οκτ 2016

Προσλήψεις στην Ήπειρο 10 ατόμων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπκού στα ΚΕΔΔΥ και τα ΕΔΕΑΥ

Για την ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

   Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την κατανομή των 300 θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ) και Επιτροπές Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ).
   Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου θα προσληφθούν 10 άτομα Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού για το Πρόγραμμα: "Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, για το σχολικό έτος 2016-17".
   Συγκεκριμένα, για την ανάπτυξη των υποστηρικτικών δομών στην Ήπειρο θα προσληφθούν 4 άτομα στο ΚΕΔΔΥ και 6 άτομα στο ΕΔΕΑΥ.
   Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.