8 Σεπ 2016

Τσούχτηκε η διαπλοκή και τρέχει να την γλυκάνει η προστάτισσά της... - VIDEO

- Νίκος Δένδιας: Θα... επιστρέψουμε τα λεφτά στους καναλάρχες!!!
- Ευτυχώς θα αργήσουν πολύ να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους

   Ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας «ομολόγησε» τις προθέσεις του κόμματος του αναφέροντας ότι «μέρος των χρημάτων που δόθηκαν στη δημοπρασία, θα πρέπει να επιστραφούν» (!) - «Με αγωνία παρακολουθούμε ποια θα είναι η επόμενη -υπαγορευμένη από τη διαπλοκή- εξαγγελία της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες», αναφέρει σκωπτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για «άνευ προηγουμένου αλαλούμ που επικρατεί στη ΝΔ»
   Ο Ν. Δένδιας επανέλαβε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, αφού προσπάθησε με κάθε τρόπο να σαμποτάρει τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών αδειών, με τον οποίο μπήκε τέλος σε 27 χρόνια ανομίας, «δεν αναγνωρίζει τον διαγωνισμό» («κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» το χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός), «θα προκηρύξει και άλλες άδειες» και, «επειδή δεν είμαστε μπαταχτσήδες, χρήματα από αυτά που δόθηκαν με τους συγκεκριμένους όρους θα πρέπει να δοθούν πίσω».
   Κατά τον Ν. Δένδια, το αποτέλεσμα για το δημόσιο θα είναι θετικό (χωρίς όμως να διευκρινίσει πώς προκύπτει το συμπέρασμα αυτό) αφού θα δοθούν περισσότερες άδειες από τη ΝΔ:



  ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπλοκή υπαγορεύει τις εξαγγελίες της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες
   «Μόνο θυμηδία προκαλεί το άνευ προηγουμένου αλαλούμ που επικρατεί στη ΝΔ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες», αναφέρει σε ανακοίωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως προσθέτει: Είναι τέτοιος ο πανικός και τόσα τα αντιτιθέμενα συμφέροντα που θέλουν να εκφράσουν, που τα στελέχη της ΝΔ κάθε μέρα ξεστομίζουν και άλλη μια φαεινή ιδέα σχετικά με το διαγωνισμό. Σήμερα ήταν η σειρά του πρώην υπουργού κ. Δένδια στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι να δηλώσει ευθαρσώς ότι μια κυβέρνηση της ΝΔ θα επιστρέψει πίσω στους καναλάρχες τα χρήματα που δόθηκαν για τις άδειες. Με αγωνία παρακολουθούμε ποια θα είναι η επόμενη-υπαγορευμένη από τη διαπλοκή- εξαγγελία της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες».
  «Θα επιστρέψει η ΝΔ τα λεφτά στους καναλάρχες; Αυτό είναι είδηση!»
   «Θα επιστρέψει η ΝΔ τα λεφτά στους καναλάρχες; Αυτό είναι είδηση!» σχολίασε χαρακτηριστικά η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, σε ό,τι αφορά τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τηλεοπτικές άδειες. Η Φ. Βάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, επισήμανε πως «ελεύθερη αγορά δεν σημαίνει ασύδοτη αγορά». Στις κορώνες περί «πραξικοπημάτων», αντέτεινε «να αναζητήσετε τα πραξικοπήματα το 2013 όταν το μαύρο έπεσε στη δημόσια τηλεόραση» για να μην ακούγονται «τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ» κατά δήλωση βουλευτή της ΝΔ. Υπενθύμισε, ακόμη, ότι επί 27 χρόνια ανανεώνονταν προσωρινές άδειες λειτουργίας των καναλιών και «ψηφιζόταν κάθε χρόνο στη βουλή η αναστολή της πλήρωμης των φόρων των τηλεοπτικών διαφημίσεων».
   Ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, μιλώντας για τη δημοπρασία στον real fm, δήλωσε ότι κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη γιατί 30 χρόνια δεν είχαν εισπράξει ποσά που έπρεπε να έχουν εισπραχθεί, σημείωσε πως ήταν απολύτως παράνομο να μην έχουν τα κανάλια άδεια και πρόσθεσε ότι η ΝΔ εμφανίζεται ως θλιβερή ηχώ, εκπροσωπώντας συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.