1 Σεπ 2016

Κατά δήλωσιν «αεριτζήδες» και με τη βούλα - VIDEO

Κυνική ομολογία Ψυχάρη για τη δανειοδότηση των "βαρόνων" της ενημέρωσης

Ψυχάρης - Εξεταστική βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ
-Υπέγραψα εγγυήσεις.
-Με τι υπογράψατε εγγυήσεις;
-Με αέρα.
-Με αέρα;!
-Ναι!
   Τη χαριστική βολή στο σύστημα διαπλοκής που εξουσίασε τη χώρα επί δεκαετίες και μόνο η Ν.Δ. εξακολουθεί να συγκαλύπτει, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ Πάνος Ψυχάρης.
   Αφήνοντας άφωνους τους βουλευτές - μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι η οικογένειά του πήρε τον ΔΟΛ (από το Ίδρυμα Λαμπράκη και τις μετοχές στο Χρηματιστήριο) με δάνειο που πήρε από τράπεζα προσφέροντας ως εγγύηση τον «αέρα» της υπογραφής του!.
   Ο κ. Ψυχάρης ανέφερε και άλλα αποκαλυπτικά της νοοτροπίας των μέχρι πρότινος μεγαλοκαναλαρχών και διαμαρτυρομένων για την επιχειρούμενη μεταρρύθμιση του τηλεοπτικού χώρου, όπως το ότι «αν τα δάνεια -των τραπεζών- δεν είχαν δοθεί στο Mega, μπορεί να είχαν δοθεί σε στεγαστικά και να μην αποπληρώνονταν» ή η δήλωση ότι το δημοσίευμα του «Βήματος» περί «γάτας Ιμαλαΐων» ήταν «κουτσομπολιό».
   Αφωνία Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα, Βαβέλ στη Ν.Δ., που δείχνει ότι θέλει να συνεχιστεί το καθεστώς ανομίας και διαπλοκής.
   Δείτε το video με τον αποκαλυπτικό διάλογο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.