6 Σεπ 2016

Ένα Κλικ για την Ψυχική Υγεία

Διαγωνισμός – Έκθεση Φωτογραφίας, από την Ε.Ψ.Ε.Π., με αφορμή τον φετινό εορτασμό της 10ης Οκτωβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας

   Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π., στο πλαίσιο των δράσεων του 6ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας 2016 για τον φετινό εορτασμό της 10ης Οκτωβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, διοργανώνει Διαγωνισμό – Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Ένα Κλικ για τη Ψυχική Υγεία». Με τη δράση επιδιώκεται η προώθηση της αξίας και σημασίας της ψυχικής υγείας, μέσα από την οπτική -φωτογραφική απόδοση και απεικόνιση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης του θεατή-αποδέκτη του μηνύματος του φωτογραφικού έργου.
   Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, άνω των 18 ετών, πλην όσων έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την Ε.Ψ.Ε.Π., δηλαδή τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, οι εργαζόμενοι, οι εξωτερικοί συνεργάτες, οι ίδιοι, οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως β΄ βαθμού εξ΄ αίματος ή εξ΄ αγχιστείας.
   Ως ημερομηνία λήξης υποβολής της αίτησης συμμετοχής στον διαγωνισμό - έκθεση ορίζεται η 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 (ώρα Ελλάδος). Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται δεκτή μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση epsep_fotografia2016@yahoo.com, με την αποστολή από τον ενδιαφερόμενο ηλεκτρονικού αρχείου, στο οποίο εμπεριέχεται η αίτηση συμμετοχής του και η διαγωνιζόμενη φωτογραφία. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα υποβολής μόνο μίας (1) φωτογραφίας, έγχρωμης ή ασπρόμαυρης. Την αίτηση συμμετοχής στο Διαγωνισμό, όπως και την αναλυτική περιγραφή των όρων και των προϋποθέσεων συμμετοχής στο Διαγωνισμό – Έκθεση Φωτογραφίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Ε.Π. (www.epsep.gr), ενώ πληροφορίες αναφορικά με το Διαγωνισμό-Έκθεση Φωτογραφίας παρέχονται και στο τηλέφωνο 26510-39820 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00).
   Τα διαγωνιζόμενα θέματα θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από την Ε.Ψ.Ε.Π. και απαρτίζεται από ειδικούς ψυχικής υγείας και ανθρώπους του χώρου της φωτογραφίας. Θα επιλεγούν οι είκοσι (20) καλύτερες φωτογραφίες και θα βραβευτούν οι τρεις (3) καλύτερες. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν από την Ε.Ψ.Ε.Π. πριν από την ημερομηνία λήξης του Διαγωνισμού.
   H Έκθεση Φωτογραφίας, που θα βασιστεί και θα παρουσιάσει στο κοινό όχι μόνον τα είκοσι (20) επιλεγμένα και τα τρία (3) βραβευμένα αλλά και όλα ανεξαιρέτως τα θέματα που θα λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, θα φιλοξενηθεί την περίοδο από 7/10/2016 μέχρι 10/10/2016, στα Ιωάννινα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), στο πλαίσιο των συνολικών δράσεων του 6ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας 2016 της Ε.Ψ.Ε.Π..
   Ο Διαγωνισμός και η Έκθεση Φωτογραφίας είναι μία δράση που υλοποιείται από την Ε.Ψ.Ε.Π. με την ευγενική υποστήριξη της Α.Μ.Κ.Ε. «Έντευξις», διοργανώτριας του Photometria International Photography Festival.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.