16 Σεπ 2016

Ο ΣΚΟΥΦΑΣ για την παραίτηση του Μητροπολίτη Άρτας

Στάθηκε δίπλα στο ποίμνιό του, ακούγοντας τα προβλήματά του και προσφέροντας υλική βοήθεια και πνευματική καθοδήγηση


   Από το Δ.Σ. του Μ/Φ Συλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, με αφορμή την παραίτηση του Μητροπολίτη Άρτας, Ιγνάτιου:
   "Η παραίτηση του μητροπολίτη Άρτης, κ.κ. Ιγνατίου στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 ήταν ένα γεγονός με ισχυρό αντίκτυπο στους πολίτες της Άρτας. Ο Σύλλογος Σκουφάς διατυπώνει την ευγνωμοσύνη του για τις ευεργεσίες και την προσφορά του μητροπολίτη στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Ο κ.κ. Ιγνάτιος στάθηκε δίπλα στο ποίμνιό του, ακούγοντας τα προβλήματά του και προσφέροντας υλική βοήθεια και πνευματική καθοδήγηση.
   Η παρουσία του στην αίθουσα του Συλλόγου υπήρξε δυναμική με τις προσφωνήσεις και τους λόγους του, που απέπνεαν παραμυθία, αισιοδοξία, ενθάρρυνση και ηθικοπνευματική στήριξη.
   Του ευχόμαστε, λοιπόν, ολόψυχα ειρήνη και μακροημέρευση, ενώ ευελπιστούμε ότι θα έχουμε στην Άρτα έναν άξιο συνεχιστή του πνευματικού έργου του κ.κ. Ιγνατίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.