18 Σεπ 2016

Γιατί το Μαξίμου ευχαρίστησε θερμά τον... Μητσοτάκη?!?!?!

Χωριό που φαίνεται, Αλαφούζο δε θέλει...

   Ανοίγω χθες το βράδυ το mail και βλέπω ένα Δελτίο Τύπου από το Μαξίμου, το οποίο ξεκινά με... ευχαριστίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ναι, καλά διαβάζετε, από το Μαξίμου ευχαριστούν και μάλιστα θερμά τον Κούλη.
   Κι εγώ, στην αρχή, παραξενεύτηκα όταν το είδα, αλλά μετά, όταν διάβασα όλο το κείμενο, κατάλαβα ότι με το δίκιο της η κυβέρνηση ευχαριστεί τον αρχηγό (τον ποιον;) της αξιωματικής αντιπολίτευσης (της ποιας;).
   Χθες λοιπόν, θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και παρόλο που το Μαξίμου το καταφχαριστήθηκε, εγώ στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί έβλεπα ταινία στον ΣΚΑΪ και διέκοψε για έκτακτη επικαιρότητα, για να μου δείξει Κούλη. Βέβαια, για να πούμε του στραβού το δίκιο, δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, κανονικό Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. είναι ο ΣΚΑΪ, όλοι το έχουμε καταλάβει. Άλλωστε, χωριό που φαίνεται, Αλαφούζο δε θέλει...
   Κι είπε ο Κούλης τα δικά του. Τον άκουγαν από κάτω οι άλλοι και έτριβαν τα μάτια τους. Αυτός είναι που θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Όχι, δείτε την παρακάτω φωτογραφία και πείτε μου εσείς. Τον πιστεύουν ή τον έχουν για καρατόμηση; Δεν σας φαίνεται σα να τροχάνε ήδη τα μαχαίρια; Κοιτάξτε και πείτε μου, έχω άδικο;


   Βέβαια, από την ομιλία γλύτωσαν τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης που του γύρισαν την πλάτη και όχι μόνο δεν πήγαν, αλλά έβγαλαν και μια ξεχεστική ανακοίνωση και τον άδειασαν κανονικότατα. Ορίστε διαβάστε την κι εσείς ΕΔΩ και αναρωτηθείτε μαζί με μένα: "Όταν οι ίδιοι οι νεολαίοι δεν έρχονται να σε ακούσουν και σε φτύνουν με δημόσια ανακοίνωση, πού πα ρε Καραμήτρο;".
   Τέλος πάντων, είπε ο Κούλης τα γνωστά του. You Know, απολύσεις, κοψίματα μισθών, περικοπές σε υγεία-παιδεία, εργασιακά δικαιώματα από το Lidl, όλο δηλαδή το πακέτο που εφάρμοζε με ζήλο ως υπουργός των ΣαμαροΒενιζέλων. Και έταξε ότι όταν γίνει αυτός πρωθυπουργός (ναι, το παιδί έχει όνειρα) θα τα κάνει τα δικά του.
   Τα ΄πε ο παμμέγιστος γιος της Αγίας Οικογένειας, προς μεγάλη χαρά του Μαξίμου που, όποτε μιλάει ο Μητσοτάκης, εξασφαλίζει άλλη μια τετραετία ο Τσίπρας.
   Και επειδή οι αριστεροί είναι ευγενικοί άνθρωποι, έβγαλαν και μια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον αρχηγό (τον ποιον;) της αξιωματικής αντιπολίτευσης (της ποιας;).
   Διαβάστε την:
   «Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε σήμερα σε όλους τους Έλληνες ποιος είναι και τι υποστηρίζει. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει» τονίζει το Μαξίμου σχολιάζοντας την ομιλία του Κ.Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.
   "Θύμισε ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια. Τότε που είχε δεσμευτεί για 15000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές" επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της κυβέρνησης.
   "Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου Siemens δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία.
  Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.