10 Σεπ 2016

Τα ιδιωτικά κανάλια προτίμησαν τις εκπομπές μαγειρικής αντί για τη Σύνοδο

Αυτός είναι ο πλουραλισμός και η πολυφωνία τους...

   “Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, για τα ιδιωτικά κανάλια δεν αποτελεί σημαντική είδηση”, σχολιάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, “αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας”.
   “Τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη από τα ξένα ΜΜΕ και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής”, τονίζει δεικτικά η Ο. Γεροβασίλη.
   Ολόκληρη η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

Για την κάλυψη της Συνόδου Μεσογειακών Κρατών  της ΕΕ
από τους ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.
Κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών.
Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί,  από τους οποίους οι 145  από ξένα ΜΜΕ,  που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο.

Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.