23 Σεπ 2016

Ενεργοποιείται σήμερα για 15η φορά η κάρτα αλληλεγγύης

- Γεμάτες θα δουν τις κάρτες τους σήμερα 120.425 δικαιούχοι
- Σε λίγες μέρες, πάνω από 86.000 δικαιούχοι του ΚΕΑ θα λάβουν την πρώτη οικονομική ενίσχυση

   Γεμάτες θα δουν τις κάρτες τους σήμερα 120.425 δικαιούχοι του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενεργοποίησε για 15η φορά την κάρτα αλληλεγγύης. Οι παροχές του προγράμματος θα συνεχιστούν για τους δικαιούχους που δεν ανήκουν στους 30 δήμους που εντάχθηκαν στο πιλοτικό πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
   Το συνολικό ποσό που αντιστοιχεί στην επιδότηση σίτισης, ανέρχεται σε 13.563.590 εκατομμύρια ευρώ και το ύψος για κάθε δικαιούχο κυμαίνεται μεταξύ των 70 και 220 ευρώ ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα του δικαιούχου.
   Υπενθυμίζεται ότι σε λίγες ημέρες πάνω από 86.000 δικαιούχοι του ΚΕΑ θα λάβουν την πρώτη οικονομική ενίσχυση. Όσοι είχαν κάνει αίτηση και είχε εγκριθεί τον Ιούλιο θα πάρουν αναδρομικό ποσό δύο μηνών και όσοι είχαν κάνει τον Αύγουστο ενός. Τους μήνες που δεν λάμβαναν ενίσχυση από το ΚΕΑ, συνέχιζαν να υποστηρίζονται από τα μέτρα του προγράμματος για την ανθρωπιστική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.