30 Αυγ 2016

Η Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας, σε μια παράσταση για Επίδαυρο και βάλε, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ - VIDEO

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο από την παράσταση "Σκάει ο ΣΚΑΪ με την κυβέρνηση που δεν νιώθει την αγάπη των καναλιών"


   Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας σε μια ταινία αγάπης (των καναλιών προς την κυβέρνηση), σε μια ταινία για Όσκαρ...
   Η Σία Κοσιώνη ξεκινάει με τα «σκοτεινά σημεία» της «περίεργης διαδικασίας» της αδειοδότησης των καναλιών και, με κάποια θεατρικά «γιατί», δίνει το λόγο στον «συμπρωταγωνιστή» της Παύλο Τσίμα να συγκλονίσει το κοινό με τις δυνατές του ατάκες, μιλώντας για τους «φανταστικούς εχθρούς» της κυβέρνησης και τα «βοθροκάναλα». Ο «καλός στρατιώτης» Παύλος παραδέχεται ότι έπρεπε να ρυθμιστεί η νομιμότητα, να αφήσει η κυβέρνηση θετικό αποτύπωμα στην ιστορία... Εκεί συμφωνεί κι η Σία, πως όλοι θέλουν ένα ρυθμισμένο καθαρό τηλεοπτικό πεδίο!!!
   Πλάνο στον Παύλο, που επιχειρηματολογεί περί κατασκευασμένων από την κυβέρνηση εχθρών (όλοι ξέρουμε με τι στοργή τα κανάλια την περιβάλουν την αχάριστη) και λέει την ατάκα της βραδιάς: «Νικάει ο Άγιος Γιώργης τον καταραμένο όφι για να τον πάρει μαζί του ο κύριος Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη να τον δείξει νικημένο».
   Η παράσταση κορυφώνεται με δάκρυα για το ΕΣΡ (κουβέντα για το ρόλο της αντιπολίτευσης), με συζήτηση περί του «4», του αριθμού των αδειών, και τα περί του «ανυπάρκτου αντιπάλου» παίρνουν μυθικές διαστάσεις στον μπερντέ, συγγνώμη, στην οθόνη ήθελα να πω...
   Δείτε το εξαιρετικό βίντεο από την παράσταση "Σκάει ο ΣΚΑΪ με την κυβέρνηση που δεν νιώθει την αγάπη των καναλιών":


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.