21 Αυγ 2016

Ματωμένος γάμος στην Τουρκία

- Κούρδοι τα περισσότερα θύματα, στο Ισλαμικό Κράτος οι υποψίες
- Είμαστε στο πλευρό του τουρκικού λαού, ενωμένοι κατά της τρομοκρατίας

   Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 100 τραυματίστηκαν στη βομβιστική επίθεση που διαπράχθηκε αργά χθες βράδυ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μια γαμήλια τελετή στη Γκαζιάντεπ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της περιοχής. Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 30 νεκρούς και 94 τραυματίες.
   "Ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από αυτήν την τρομοκρατική επίθεση ανήλθε σήμερα σε 50", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο του κυβερνήτη Αλί Γερλίκαγια της επαρχίας Γκαζιάντεπ, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Νωρίτερα, ο Γερλίκαγια μίλησε για μια «ειδεχθή τρομοκρατική ενέργεια», που πιθανόν διαπράχθηκε από βομβιστή-καμικάζι, στην πόλη αυτή, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.
   Η επίθεση διαπράχθηκε χθες στις 22:50 του Σαββάτου στη Γκαζιάντεπ, περίπου 60 χλμ. από τα σύνορα με τη Συρία.
   Την άμεση καταδίκη του για την βάρβαρη, πολύνεκρη βομβιστική επίθεση, που έλαβε χώρα αργά χθες το βράδυ σε γαμήλια τελετή στη Γκαζιάντεπ στη νοτιοανατολική Τουρκία, εκφράζει με ανάρτησή του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών: «Είμαστε στο πλευρό του τουρκικού λαού, ενωμένοι κατά της τρομοκρατίας», αναφέρεται επίσης στο tweet, ενώ εκφράζονται συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.