13 Αυγ 2016

Τα τεφτέρια ανοίγουν και το μίσος ξεχειλίζει!

Για πρώτη φορά ζητιέται λογαριασμός, για πρώτη φορά στέλνονται χοντρά "εκκαθαριστικά" σε όλους αυτούς που είχαν μάθει (σαν τους αγάδες του παλιού καιρού) να παίρνουν από όλους εμάς, από την πλειοψηφία της κοινωνίας και να μην δίνουν τίποτα

   Τα τεφτέρια ανοίγουν και ένα σύστημα που όλα αυτά τα χρόνια είχε μάθει να βρίσκεται στο απυρόβλητο αρχίζει να τρέμει.
   Η περίπτωση Αλαφούζου δεν είναι τουφεκιά στον αέρα, είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ενα «παγόβουνο» που χτίστηκε με τη διαπλοκή, με τις μίζες, τις υπερτιμολογήσεις, τη φοροκλοπή, σε ένα πάρτι «στην υγεία των κορόιδων». Ένα «παγόβουνο» που η κορυφή του μπορεί να βγαίνει στην Αθήνα, αλλά το σώμα και η βάση του βρίσκεται παντού, σε κάθε πόλη και κάθε περιοχή της χώρας.
   Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δείχνουν ότι τώρα έχουν τα κλειδιά να ανοίξουν τα «τεφτέρια». Η ασυλία που, όλα αυτά τα χρόνια, όλο αυτό το σύστημα απολάμβανε, παίρνει τέλος. Αν για τον Αλαφούζο έγινε έλεγχος όλων των τραπεζικών του λογαριασμών για μια περίοδο πάνω από δέκα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει για τον κάθε Αλαφούζο. Όπου και να βρίσκεται αυτός!
   Και μπορεί εσύ και εγώ αυτό να μην το αντιλαμβανόμαστε, γιατί όχι μόνο δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, αλλά και γιατί μια ζωή έχουμε άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά αυτό το σύστημα το καταλαβαίνει πολύ καλά. Και όχι μόνο αυτό. Αυτό το ίδιο το σύστημα βλέπει και αντιλαμβάνεται πολύ καλά, ότι, εκτός από τα κλειδιά, σήμερα υπάρχει και η βούληση να ανοίξουν τα «τεφτέρια»!
   Αν ψάχνει λοιπόν κάποιος να βρει τις αιτίες του μίσους και της χολής που όλο αυτό το σύστημα βγάζει στην κυβέρνηση της Αριστεράς ας έχει και αυτό στα υπόψη: Για πρώτη φορά ζητιέται λογαριασμός, για πρώτη φορά στέλνονται χοντρά «εκκαθαριστικά» σε όλους αυτούς που είχαν μάθει (σαν τους αγάδες του παλιού καιρού) να παίρνουν από όλους εμάς, από την πλειοψηφία της κοινωνίας και να μην δίνουν τίποτα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.