4 Ιουλ 2016

Συναντήθηκαν στην Άρτα οι Guzzisti

Πανελλήνια συνάντηση των Αετών


   Φέτος, τα μέλη της Guzzisti Hellas γιορτάζουν τα 95 χρόνια της Moto Guzzi και, ταυτόχρονα, την πρώτη πενταετία συγκεντρώσεων των Αετών, μια ετήσια εκδήλωση των Guzzisti από όλη την Ελλάδα, ένας θεσμός που βασίζεται στο να βρίσκονται "εκεί", έτοιμοι να "πετάξουν" πάνω από βουνά και λίμνες. Το Σαββατοκύριακο, 1-3 Ιουλίου, βρήκαν την ευκαιρία να "τεντώσουν τα φτερά τους" πάνω από τις κορυφές στα Τζουμέρκα και την λίμνη Πουρναρίου.
   Πραγματικά, τα μέλη της κοινότητας των Guzzisti Hellas, πραγματοποίησαν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Άρτα την Πανελλήνια συνάντησή τους.
   Την Παρασκευή, τα μέλη της Κοινότητας βρέθηκαν στην Κορωνησία και το πρωί του Σαββάτου, περίπου 40 μηχανές, με σχεδόν 70 μέλη της κοινότητας, κατέκλυσαν  την περιοχή του ιστορικού Γιοφυριού της Άρτας.
   Εκ μέρους του Δήμου Αρταίων τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Νίκος Λιόντος, ο οποίος τους ενημέρωσε για τα τουριστικά αξιοθέατα του Δήμου και τους παρείχε τουριστικό υλικό, ενώ υπήρξε ανταλλαγή δώρων, σε μια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα προς την περιοχή.
   Αργότερα το Σάββατο επισκέφθηκαν τα Τζουμέρκα, το βράδυ επισκέφθηκαν το κέντρο της Άρτας, ενώ την Κυριακή εθεάθηκαν να κατευθύνονται προς τις ακτές του Ιονίου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.