1 Ιουλ 2016

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ στην Άρτα

4 ειδικότητες κατά το σχολικό έτος 2016-2017


   Από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνεται, ότι κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017 θα λειτουργήσουν στην ΕΠΑ.Σ Άρτας οι εξής ειδικότητες:
      ⦁ Τεχνιτών Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
      ⦁ Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας
      ⦁ Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων
      ⦁ Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Η/Υ. Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ τάξη έχουν νέοι και νέες και οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΑΕΚ) και
   ⦁ Kατέχουν ενδεικτικό τουλάχιστον Α΄ Τάξης Λυκείου Γενικού ή Επαγγελματικού, ή Α΄Τάξης ΤΕΕ, ή Α΄Τάξης Εσπερινών Γενικών Λυκείων ή ΤΕΛ ή Ενιαίων Λυκείων, ή είναι κάτοχοι Πτυχίου ΕΠΑΛ ή ΕΠΑ.Σ, για την απόκτηση άλλης ειδικότητας και
   ⦁ Έχουν γεννηθεί τα έτη 1993 έως 2000
   Αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του ΚΕΤΕΚ – ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΑΡΤΑΣ από 28/6/2016 έως 31/8/2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 
   Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το ΚΕΤΕΚ – ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Άρτας, Διόδια Άρτας Πέτα, ΤΗΛ.2681070006, ΦΑΞ.2681022244.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.