28 Ιουλ 2016

Όλη η αλήθεια για την Πάρο και τους Γκέμπελς της Ν.Δ.

Δείτε τι απάντησε το Μαξίμου στις ιντερνετικές τσιρίδες των Γκέμπελς της Ν.Δ. και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα


   Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης επανεμφανίστηκε στον μαγικό κόσμο του Twitter. Είχε εξαφανιστεί για λίγο, διότι -μεταξύ μας- τι να τουΐταρε για Siemens, Σκλαβούνη και τον εξάμηνο πολιτικό κρατούμενο;
   Μην ανησυχείτε όμως, ο κύριος Γεωργιάδης επανήλθε ντούρος: Με τιτίβισμά του, την "έπεσε" στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση, διότι, λέει, ο πρωθυπουργός, που θα εγκαινιάσει το αεροδρόμιο της Πάρου, θα έχει μαζί του ολόκληρη κουστωδία 54 ατόμων, που θα μείνουν κιόλας 3 μέρες στο νησί, περνώντας χλιδάτα και κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα.


   Αυτά είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν είναι κανένας γραφικός, που με τσιρίδες πουλάει βιβλία από την τηλεόραση Είναι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι από κοντά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., ο Γιώργος Κουμουτσάκος, που έσπευσε να υιοθετήσει τα λεγόμενα του Γεωργιάδη
   Δείτε τι απάντησε το Μαξίμου στις ιντερνετικές τσιρίδες του Αδώνιδος και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
Οι Γκέμπελς της ΝΔ χρειάζονται μόνιμες διακοπές 
   Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου.
   Επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean.
   Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.