2 Ιουλ 2016

Στην Άρτα βρίσκεται σήμερα ο Τρύφων Αλεξιάδης για συναντήσεις με φορείς και ανοιχτή πολιτική εκδήλωση

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο, με θέμα «Δίκαιη Ανάπτυξη - Κοινωνική Αλληλεγγύη - Ισχυρή Δημοκρατία – Δίκαιο φορολογικό σύστημα»

   Στην Άρτα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μετά την επίσκεψή του σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο, όπου ήταν ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση.
   Σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου, το πρόγραμμα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, στην Άρτα, είναι ιδιαίτερα φορτωμένο από νωρίς το πρωί.
   Συγκεκριμένα:
   · 10:00. Σύσκεψη με παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς στο Επιμελητήριο Άρτας.
   · 11:00. Σύσκεψη με συνδικαλιστικούς φορείς στο Επιμελητήριο Άρτας.
   · 12:30. Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά και με τους Δημάρχους του Ν. Άρτας, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας για ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
   · 18:00. Σύσκεψη με τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας.
   · 19:00. Συνέντευξη Τύπου.
   · 20:00. Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Δίκαιη Ανάπτυξη - Κοινωνική Αλληλεγγύη - Ισχυρή Δημοκρατία – Δίκαιο φορολογικό σύστημα». Θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός, Τρύφωνας Αλεξιάδης και ο Βουλευτής Άρτας, Βασίλης Τσίρκας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.